gromania.ro Web analytics

Red Dead Redemption 2 lansare? Cand se estimeaza lansarea lui !

gromania March 20, 2018 624 No Comments

image

Red Dead Redemption 2

Developer(s) Rockstar Studios Red dead Redemption 2
Publisher(s) Rockstar Games
Series Red Dead

Engine RAGE

Platform(s)

PlayStation 4
Xbox One
Genre(s) Action-adventure
Mode(s) Single-player, multiplayer

Rockstar intarzie iar cu lansarea jocului Red Dead Redemption 2, acesta a fost amanat de la toamna 2017 pana in primavara anului 2018 de la primavara anului 2018 pana in toamna anului 2018, mai exact pe 26 octombrie, aceasta intarziere se datoreaza cel mai probabil finalizarii utimelor retusuri cu privire la joc.

Partea cea mai proastă este că jocul a fost anunțat pentru PlayStation 4 și pentru Xbox One. Probabil va fi lansat si pe PC, daca nu stiati, a fost inaintata o petite pentru a fi lansat si pe PC.

“Because Red Dead Redemption is an amazing game and we PC players have been denied from playing it. Please don’t do the same with Red Dead Redemption 2.”

Red Dead Redemption 2 va continua drama western a primului joc. Va fi unul foarte agresiv, dar va oferi jucatorilor foarte multa libertate intr-un univers virtual surprinzator de detaliat. Trailer-ul ne-a oferit si niste detalii vizavi de scenariu și intriga.

Pentru fanii acestui joc si pentru cei ce vor sa achizitoneze acest joc, pot intra pe Red Dead Redemption 2 si sa faceti pre-comanda.

Jocul va spune povestea ”haiducilor” Arthur Morgan și Van der Linde. Impreuna cu o banda de raufacatori, acestia încearca sa supravietuiasca in vestul salbatic furand, jefuind si ancorandu-se intr-un numar important de atacuri.

Sa reamintim ca primul joc Red Dead Redemption a fost lansat in anul 2010, avand la baza ideea de la Grand Theft Auto, dar au incercat sa faca o varianta western. Se pare ca nu a avut acelasi succes ca precursorul sau Grand Theft Auto, cu toate astea cei de la rockstargames.com au decis sa scoata si a doua serie.

Noul trailer de la Red Dead Redemption 2 actualizat il gasiti mai jos.