gromania.ro Web analytics

Far Cry 5 se anunță a fi unul dintre cele mai interesante jocuri din 2018

gromania April 3, 2018 682 No Comments

image

  Far Cry 5 se anunță a fi unul dintre cele mai interesante jocuri din 2018, cu actori reali !

Efortul de promovare al jocurilor cu buget mare a început de câțiva ani să includă nu doar trailere, afișe și demo-uri. Scurt metraje sau lung metraje lipsite de animație, cu actori reali. Acestea se găsesc online cu sufixul de live-action, în contrast cu standardul de animație.

Primul trailer de tip live action a fost publicat în urmă cu câteva zile pe YouTube și reușește să facă o treabă foarte bună pentru a te introduce în atmosfera jocului. În rolul principal poate fi văzut Father Joseph, antagornistul central al jocului. Pe lângă activitățile sale curente în cadrul sectei pe care o conduce, cu această ocazie, aflăm câteva detalii despre începuturile sale.

”În spatele fiecărui personaj negativ există o persoană neremarcabilă cu o poveste remarcabilă. Aceasta este despre călătoria lui Joseph Seed înainte să fi devenit Părinte, înainte ca pastorul Jerome să fi fost forțat să renunțe la statutul său de ghid al sufletelor din County.”

Descrierea oficială a clipului de pe YouTube încearcă să te introducă în atmosfera jocului. După cum era de așteptat, trailerul este unul destul de terifiant și încărcat de tensiune. Trecând peste aceste detalii, dacă aștepți cu interes lansarea Far Cry 5, ar fi păcat să nu-l vezi.

Mai mult, Ubisoft a încheiat un parteneriat cu Asylum Entertainment pentru a realiza scurt metrajul Inside Eden’s Gate, ce urmează să debuteze pe 5 martie 2018, prin intermediul Amazon Prime Video (serviciu disponibil şi în România). În acest film de scurt metraj, un grup de vloggeri se aventurează în Hope County, Montana pentru a investiga zvonurile legate de apariţia unui cult religios, sfârşind prin a-l întâlni pe Joseph Seed, interpretat de Greg Bryk, acelaşi actor ce dă viaţă personajului şi în jocul Far Cry 5.

Far Cry 5 a fost lansat pe 27 martie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.