gromania.ro Web analytics

DISCOUNT FOR HOME&GARDEN PIATRAONLINE

gromania April 6, 2018 983 No Comments

image

PIATRAONLINE, Romania’s largest importer and distributor of natural stone, cut prices by up to 80% in its 4th Black Friday campaign in its history. If you want to rebuild your bathroom, kitchen, patio or garden, on 17 November you have massive reduced prices for natural stone. In the offer of the campaign, there are more… Read more »

REDUCERI MARI LA EVOMAG.RO

gromania April 4, 2018 957 No Comments

image

Inca din 2005, evoMAG.ro este prezent pe piata din Romania, fiind azi unul dintre cele mai importante magazine de comert electronicc avand in portofoliu peste 120.000 de produse din categoriile: telefoane mobile, laptop-uri, retelistca, electrocasnice, ingrijire personala, auto, bricolaj si nu numai. Mai mult, suntem primul magazin de IT&C prezent in reteaua de afiliere. Suntem… Read more »

Oferte la ceasuri, carti, cosmetice, parfumuri ELEFANT.RO

gromania April 3, 2018 1207 No Comments

image

Oferte la ceasuri, carti, cosmetice, parfumuri ELEFANT.RO Elefant.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion și jumătate de comenzi livrate până în prezent. Lansat în 2010 ca un retailer de carte, elefant.ro este acum un magazin universal ce comercializează 11 categorii de produse, fiecare cu o poziționare distinctă. Categoriile de… Read more »

Far Cry 5 se anunță a fi unul dintre cele mai interesante jocuri din 2018

gromania April 3, 2018 685 No Comments

image

  Far Cry 5 se anunță a fi unul dintre cele mai interesante jocuri din 2018, cu actori reali ! Efortul de promovare al jocurilor cu buget mare a început de câțiva ani să includă nu doar trailere, afișe și demo-uri. Scurt metraje sau lung metraje lipsite de animație, cu actori reali. Acestea se găsesc online… Read more »

Red Dead Redemption 2 lansare? Cand se estimeaza lansarea lui !

gromania March 20, 2018 588 No Comments

image

Red Dead Redemption 2 Developer(s) Rockstar Studios Red dead Redemption 2 Publisher(s) Rockstar Games Series Red Dead Engine RAGE Platform(s) PlayStation 4 Xbox One Genre(s) Action-adventure Mode(s) Single-player, multiplayer Rockstar intarzie iar cu lansarea jocului Red Dead Redemption 2, acesta a fost amanat de la toamna 2017 pana in primavara anului 2018 de la primavara… Read more »